Fina bilder!

Nu kommer några fina bilder på min build a bear!Nu sitter jag på tåget hem

Nu sitter jag på tåget hem. Jag vet inte vad jag jag ska skriva. Ikväll så ska jag få träfa Sassa mon build a bear. Färlåt om jag tjatar om min build a bear. Men det är ju så spänanse att få se Sassa fär jag har ju aldrig sett Sassa än. Jag kanske har beretat det här men jag beretar det en gång till. Jag sod på perongen och väntade på tåget. Då kom ett sms att jag kunde hämta paketet. Och att detinte klunde komma i brevlådan för att det var för stort för det.

Tja igen!!!!

Nu är jag på bibloteket änoen gång.
Men imorgon så ska vi åka hem igen från småland med ettt tåg.
Och NU längtar jag värkligen efter Sassa min build a bear.
Jag har ju aldrig fåt se Sassa för det kom på min mobil ett sms när vi ståd och väntade att tåget skulle komma för då skulle vi åka till småland.
Så jag ringde pappa och sa att han fick hämta ut min build a bear som heter Sassa.
Den kommer att ha jätte fina kläder på sig och det är ljus rosa kjol och ljus rosa jacka eller kofta eller vad man nu kan kalla det och rosa paljett skor dem är jätte söta.

Tja!!!!!!!!!!!!!!!

Nu sitter jag framför datorn i småland!!!!!!!!
Ja jag vill hem till min build a bear!!!!!!!!!
För jag har inte sett den än för jag kom till småland när den kom att hämta ut i posten!

På bibloteket igen

Nu är jag på bibloteket igen i småland. Och imorgon ska vi gå till badhuset. Det ska bli roligt. Men snart kommer det mer saker. För jag måste logga ut och logga in igen. Så vi ses snart!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu är jag där!

Nu är jag på bibloteket och sitter framför datorn. Man kan ju inte klara sig utan dartor det skulle vara hämskt. Jag måste skriva på min blogg ochspela moviestarplanet men jag gillar ju att vara med kompisar. Men då brukar vi bra spela moviestarplanet eller göra läxor eller dansa. Jag kanske inte har beretat att jag älskar att dansa. Jag och min stora syster bruka dansa hemma. Det är jätte roligt. Vi lär varandra Danser och så hittar vi på danser tillsammans. Det är skit roligt att DANSA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DANSA ÄR EN SKA SOM JAG GILLAR ALLDRA MÄSTE!!!!!!!!!!!!!!!!!! GILLAR ATT RIDA OCKSÅ!!!!!! RIDNIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag älskar också att rida men jag rider bara på sommrana. Vi har små tävlingar där. Föra året vann jag dresyren. Det känndes väldigt roligt att vinna dresyren för dagen innan skulle jag träna banan med mamma det gick inte bra alls men jag vann ju. Jag trode att jag skulle komma sist men det gjorde jag inte.

I torpet

Nu är jag i torpet i småland. Vi ska åka till bibloteket nu. Jag ska mäst vara på darton men jag ska oxå låna filmer. Jag vill hem lite men det är mäst för en sak på posten har kommit. Det är min build a bear som har kommit men jag kommer inte få se den tills vi kommer hem ihen. Och det är på onsdag då ska vi ta tåget hem. Men nu ska vi åka till bibloteket. Och då kommer jag fprtsätta att skriva om mitt sportlov. Även om det är fredag idag så har vi tagit ledigt från skola och jobb.

Till Småland!!!

Nu ska jag till småland och därför kan jag inte skriva så mycket på bloggen tills vi kommer hem igen. För vi har inte internät i småland. Vi ska åka tåg nu om en liten stund alltså. Vi kommer att åka snart fast nu är jag ju hemma efter som jag kan sriva.

Men tja då på ett tag!!!!!!!!!!

Idag är det som vanligt

Idag har det varit en vanlig dag.
Fast jag och min kompis M har pratat om att gå på kollo men jag är inte helt säker på om jag vill men kanske ska jag gå på   yuio


Ja men vi får se sen för det är ju i sommar kollot är så ja jag får tängka på det.

Semeldagen!!!!!!!!!

IDAG ÄR DET SEMELDAGEN!!!!!!!!!!!!!!!Idag är det semeldagen och jag haar ätit semla idag!!!!!!!!!!!!!!!!yumi,o9

Min kompis har en blogg.

Min kompis har en blogg nu!!!!!!!!!!


Den heter www.hastmagnum.blogg.se

Gå in på den om ni vill men hon har inte gjort så mycket för hon började idag med sin idag så.........

njkmil,o

Jag ska få en

JAG SKA FÅ EN BUILD A BER!!!!!!!!!!


Om ni undrar vad en build a bear är så är det en nalle eller en hund eller en kanin eller det kan vara vad som häls för djur men den heter ändå en build a berar. Alltså jag ska få en nalle som är en build a bear.
Den ska heta Sassa. Det är en hjärtlig nalle om ni undrar vad det är så är det än sorts nalle. Den är brun och med röd nos och ett rött hjärta under foten. Den har ochså kläder. Min kommer att ha en rosa liten kofta eller vad man ska kalla den det kankse är en jacka eller något. Och en vit tröja med cupcekes på. Och en rosa kjol och rosa paljeter skor.

Det här är en hjärtlig nalle   34y5u6ri


Och dem här skorna har jag köpt:dfgh
Jag hittade tyvär inte kläderna på bilder.
Webb sidan heter www.buildabear.se

Varit i skolan som vanligt

Idag har jag varit iskolan precis som alla andra dagar.
Jag hade musik då träna vi på en liten musikal.
Och så hade vi matte. Och så hade vi forndiden eller vad man ska klla det för det var igenkligen istiden.
Ja och så hade jag idrott. Sen hade jag inga fler lektioner i dag men vi hade en lång sovmorgon.

Ja jag vet inte vad jag ska skriva så ja jag sätter in någon bild eller så från egrhtdo789p

Idag är jag hos en kompis!!!!

Nu är jag hos min kompis M.
Hon är jätte snäll och rolig. Vi är M:en som rockar fett!!!
                                            M OCH M ROCKAR FETT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nu ska jag gå till en annan hemsida som jag ska visa för M.
HÄLSNINGAR M OCH M

Nu har jag varit på bio

Nu har jag varit på bio!!!!!!!!!!
Mästerkaten i stövlar den är jätte bra jag tipsar om den om ni funderar på att se den så är den jätte bra som sagt.     MÄSTERKATEN I STÖVLAR!!!!!!!!!!!!!!

qw3e44y5ui

Jag har spelat fotboll!!!!!!

Idag spelade jag fotboll.
Den kalas samba fotboll den är rätt rolig men ute är mycket roligar.
Ja nu ska jag gå till bion som jag har just skrivit om.

Idag ska jag gå på bio

Idag ska jaag gå på bio med min kompis vi ska se mästerkaten i stövlar.
345y6u7i Det kommer att bli jätte roligt vi ska se den i 3D också.
Men jag kommer att skriva mer om det när jag har varit på bion.
Fett kul alltså!!!!!!!!!!!!!!


Jag har varit på klassdisco!!!!!!!

Idag har jag varit på klassdisco det var super kul.
Jag uppträde!!!!!!!!! Först var det bara jag och en kompis so dansade för hela klassen. Sen skulle vi dansa en annan dans då var det jag och två anndra som dansade men det var en av våran vän ville vara med men vi skulle lära henne dansen men det gick inte så bra. Så hon hoppa av mitt i dansen men det var roligt ändå.


xcvb


Dansen!!!!!!

Jag har dansar idag det var jätte roligt.
Jag har ju varit sjuk så det var lite svårt att träna på dans stegen.
Men det gick väl huvsat bra.
Vår dans lärare skulle säga vad alla var bra på och då sa hon att jag var bra på takten och musiken och typ att bra på att lysna på musiken och följa takten.


retryjuk

Roliga timmen!!!!!!!!!

Idag är jag så glad så jag tängte att jag skulle läga in en eller jag menar flera roliga saker. Som ni ska svara rätt på. Skriv i kommentaren vad ni tror är rätt och om ni undra hur man kommer till komentaren så ser du längst ner till höger på det här inlägget så står det kommentarer så klikar ni där och så blädrar ni ner så kommer det att man ska skriva sitt namn men ni behöver inte skriva ert namn jag förstår om era föreldrar inte vill det. Men ni kan skriva ett smeknamn om ni vill det i stället.
Nu kommer det roliga......................


sak 1. ni ska gissa vad dem här delarna som kommer på bilderna hör till vad det kommer i från och vart det ska sitta för på vilken bild och så.

dfgbn


TYVÄR så har det hänt något så att min dator har blivit väldigt seg så just nu kan jag inte göra fler saker men jag ska göra mer saker så fort det går igen..... Jag LOVAR det!!!!!!!:)


Idag är det........

Idag är det alla hjärtans dag!!!!!!!!!!!!     rht
Har ni skrivit brev till någon det har inte jag.

GLAD ALLA HJÄRTANSDAG!!!!!!!!!!!!!!!!Varit och shoppat!!!!!!!

Jag har varit och shoppat!!!

Jag har varit och shopat idag det var jätte roligt.
Jag handlade en tröja från H&M       edd

Och jag handlade en tröja från Lindex och två byxor från Lindex         ghjikop


Och såköpte jag en burk med Pringles  från Ica ssupermarket       dgfhgjhkjl

Bild

Just nu vet jag inte vad jag ska skriva, så jag har gjort en bild på min hund/Rosa.♥

DFG

 

Vi ses!!


Varit hos veterinären

Idag har jag varit hos veterinären för min hund Rosa har kli i öronen, men det är ju inte bara min hund. Men vi fick reda på att man måste torka mungiporna för hon har ont där man ska torka dem varenda gång hon varit ute och när hon har druckit vatten. Jobbigt va?

Har bakat

Jag har bakat kola kakor. Jag har bakat dem i olika former. Jag gjorde bokstäver och så. Det var jätte roligt


Ett bra tips

Ett tips bara. Om ni vill vara inne två samtidigt så funkar det. Det dunkar precis som ingen annan är inne. Roligt va? Pröva om ni inte tror mig.


Kapitel 2 inte så

wer4t56y7 kapitel 2 blev tuvär inte så långt för jag han inte

Rolig serie!!! kapitel 1

hjk
rfjygu
Nu är kapitel 1 slut men kom tillbaka i morgon när jag har lagt ut nästa kapitel snälla, gå bara in på min blogg. sök bara på www.gillarhundarrosa.blogg.se
snälla gå in på den.
Det kommer en nytt kapitel då. Vill ni inte se hur det går för dem att komma ner till jorden.Det är jätte spenande hur det ska gå för dem där stakars cupcakesen

Jag är sjuk

Jag sjuk nu jag har typ kräk sjukan men jag har inte kräkts. Jag har bara magknip ibland men jag mår iallafall rätt bra för jag orkar ju vara uppe. Men det är ändå inte roligt att vara sjuk jag har varit sjuk snart i en vecka men jag ska gå till skolan imorgon. Och jag och min storasyster och min mamma backde en sockerkaka med chocklad.Den blev jätte fin. Min del av sockerkakan blev liksom lite rolig. När jag skulle häla ner min chocklad  i sockerkakan, så hällde jag och då när vi tog ut sockerkakan från ungnen och så skärde vi i min del så var det liksom cocklden sjungt ner till botten och så på botten så var det bara chocklad i mitten.
dfg Den här sockerkakan gjorde inte jag men den såg ungefär ut så här fast med chocklad i. Det var som malt chocklad i.

RSS 2.0